Catering
Atutem naszych sal szkoleniowych jest niewątpliwie przepyszny catering oraz miła i serdeczna obsługa. Training Spot oferuje Klientom opcje cateringu składającego się z następujących pozycji:
-
Przerwa kawowa1 podanie 12 - 15 PLN netto/ osobę 2 podania 20 - 25 PLN netto/ osobę całodzienna 28 - 30 PLN netto/ osobę
Obiad1 danie 22 - 25 PLN netto/ osobę 2 dania 28 - 33 PLN netto/ osobę
Potrawy przygotowywane są przez doświadczony zespół kucharzy, który w branży gastronomicznej pracuje od wielu lat. Dania zawsze są świeże, przygotowywane w danym dniu. Poniżej przedstawiamy przykładowe menu tygodniowe, które jest dostępne w ofercie cateringu. Warto zaznaczyć, że co tydzień menu ulega zmianie tak by Klienci mieli okazję zakosztować wielu różnorodnych dań. Istnieje oczywiście możliwość przygotowania dań na życzenie Klienta.
Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | |
Zupa | Zupa pomidorowa z makaronem | Barszcz z kołdunami | Kalafiorowa z ryżem | Rosół z lanymi kluskami | Chłodnik |
Danie główne | Kotlet de Volaille z ziemniakami i czerwoną kapustą | Schab faszerowany żółtym serem i suszonymi pomidorami z ziemniakami i surówką pekińską | Pierś z kurczaka w cieście z migdałami, ziemniaki i surówka lodowa | Rolada wieprzowa, ziemniaki i marchewka z groszkiem | Filet z soli w panierce, warzywa gotowane i ziemniaki |
Training spot 2010 © - Sale konferencyjne.
Sale konferencyjne | Wyposażenie i ceny | Catering | Nasi Klienci | Kontakt | Polityka prywatności |
Sale konferencyjne | Wyposażenie i ceny | Catering | Nasi Klienci | Kontakt | Polityka prywatności |